Naar boven

Voor zelfstandige verpleegkundigen
en verpleegpraktijken

Jij de kwaliteitsvolle thuisverpleging, wij de werkplanning, administratie, facturatie én persoonlijke begeleiding

Over ons

Thuisverpleegkundigen ondersteunen op een leuke en interactieve manier!

Care Support is het levenswerk van Robby Pluymers. Als zaakvoerder ondersteunt hij thuisverpleegkundigen en verpleegpraktijken zodat zij patiënten kunnen verzekeren van een maximale kwaliteitszorg. Robby is zelf psychiatrische verpleegkundige waardoor hij de noden en behoeftes van thuisverpleegkundigen beter begrijpt.
Care Support is een kleine, dynamische onderneming waar persoonlijke relaties en onderling vertrouwen centraal staan. Thuisverpleegkundigen en verpleegpraktijken kunnen bij het Care Support Team steeds terecht voor een luisterend oor, voor vragen of probleemsituaties.

Onze missie

Care Support ondersteunt thuisverpleegkundigen en verpleegpraktijken zodat deze maximale kwaliteitszorg kunnen aanbieden aan de patiënt.

Onze visie

Care-Support is een op-en-top Limburgs familiebedrijf waarbij onderling vertrouwen, verbondenheid, respect en warmte centraal staan.
Wij verlichten op een leuke en interactieve manier het werk voor jou als verpleegkundige zodat jij je 100% kan focussen op meer zorg.

Wij zorgen ervoor dat een verpleegkundige zijn of haar verpleegpraktijk verder kan uitbouwen en zichzelf kan blijven professionaliseren, maar vooral meer tijd kan vrijmaken om zorgvragers zo goed mogelijk en met meer passie te verzorgen.
Care Support ondersteunt hierin door:

Ons team

Care Support is teamwork. We stellen graag de teamleden aan je voor.

Robby

Robby is zaakvoerder en dus meteen ook de hoofdcoach. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in het landschap van zorg en bezit verschillende bachelors als zorgmanager. Als ambassadeur van iedere thuisverpleegkundige staat hij altijd paraat voor al je vragen.

Stijn

Stijn is administratief medewerker, persoonlijk dossierbeheerder en time-manager. Naast punctueel administratief werk zorgt hij tevens als coördinator van verschillende projectplanningen voor structuur en evenwicht binnen onze organisatie.

Stef

Stef is onze allround medewerker en salesmanager. Hij ondersteunt razendsnel en correct al zijn collega's. Als jongste van de bende zorgt hij ook voor creativiteit en innovatie bij de opstart van nieuwe projecten.

Marjolijn

Marjolijn is zorgcoördinator en begeleid jullie graag door middel van 1- op 1 begeleiding om jullie elektronisch patiëntendossier helemaal in orde te maken. Daarnaast staat ze in voor verschillende administratieve taken.

Ann

Ann zorgt voor alle administratieve verwerkingen en is tevens zorgcoördinator voor onze thuisverplegingsdienst.

Patsy

Patsy verstrekt ons team als wondzorgspcialist en docent. Bij haar kan je steeds terecht voor gespecialiseerd advies en geeft ook regelmatig opleidingen omtrent wondzorg en diabetes.

Kristof

Kristof is dé wondzorgspecialist in omstreken. Tevens organiseert hij ook tal van opleidingen en events. Voor vragen in verband met gespecialiseerde wondzorg kan je steeds bij hem terecht.

Valerie

Als communicatiemanager zorgt Valérie voor alle uitgaande communicatie via nieuwsbrieven of sociale media. Ook coördineert zij alle inschrijvingen voor onze opleidingen en zorgt ze ervoor dat alles technisch goed loopt.

Dana

Dana is zorgcoördinator en duizendpoot in allerlei taken. Weet je niet bij wie je moet zijn? Dana zorgt dat je bij de juiste persoon terecht komt.

Kimberly

Kimberly versterkt ons team als zorgcoördinator. Bij haar kan je terecht met alle problemen die op jouw pad komen. Ze fungeert tevens als vlinder, om onze praktijken in nood te ondersteunen.

Lutgard

Lutgard is zorgcoördinator en ondersteunt verbeteringsprocessen rond zorgmanagement en klanttevredenheid. Daarnaast is ze ook onze hospitality specialist.