Naar boven

Voor zelfstandige verpleegkundigen
en verpleegpraktijken

Jij de kwaliteitsvolle thuisverpleging, wij de werkplanning, administratie, facturatie én persoonlijke begeleiding

Over ons

Thuisverpleegkundigen ondersteunen op een leuke en interactieve manier!

Care Support is het levenswerk van Robby Pluymers. Als zaakvoerder ondersteunt hij thuisverpleegkundigen en verpleegpraktijken zodat zij patiënten kunnen verzekeren van een maximale kwaliteitszorg. Robby is zelf psychiatrische verpleegkundige waardoor hij de noden en behoeftes van thuisverpleegkundigen beter begrijpt.
Care Support is een kleine, dynamische onderneming waar persoonlijke relaties en onderling vertrouwen centraal staan. Thuisverpleegkundigen en verpleegpraktijken kunnen bij het Care Support Team steeds terecht voor een luisterend oor, voor vragen of probleemsituaties.

Onze missie

Care Support ondersteunt thuisverpleegkundigen en verpleegpraktijken zodat deze maximale kwaliteitszorg kunnen aanbieden aan de patiënt.

Onze visie

Care-Support is een op-en-top Limburgs familiebedrijf waarbij onderling vertrouwen, verbondenheid, respect en warmte centraal staan.
Wij verlichten op een leuke en interactieve manier het werk voor jou als verpleegkundige zodat jij je 100% kan focussen op meer zorg.

Wij zorgen ervoor dat een verpleegkundige zijn of haar verpleegpraktijk verder kan uitbouwen en zichzelf kan blijven professionaliseren, maar vooral meer tijd kan vrijmaken om zorgvragers zo goed mogelijk en met meer passie te verzorgen.
Care Support ondersteunt hierin door:

Ons team

Care Support is teamwork. We stellen graag de teamleden aan je voor.

Robby

Robby is zaakvoerder en dus meteen ook de hoofdcoach. Hij is je vertrouwenspersoon. Als expert in zelfstandige thuiszorg kan je bij hem terecht met al je vragen en consultancyopdrachten.

Nancy

Nancy is onze administratieve duizendpoot. Als hoofdverantwoordelijke administratie zorgt zij er voor dat onze zelfstandige verpleegkundigen op hun twee oren kunnen slapen op vlak van administratie.

Stijn

Stijn is administratief medewerker, persoonlijk dossierbeheerder en time-manager. Naast punctueel administratief werk zorgt hij tevens als coördinator van verschillende projectplanningen voor structuur en evenwicht binnen onze organisatie.

Stef

Stef is onze allround medewerker en salesmanager. Hij ondersteunt razendsnel en correct al zijn collega's. Als jongste van de bende zorgt hij ook voor creativiteit en innovatie bij de opstart van nieuwe projecten. Tevens is hij het eerste aanspreekpunt van de Caregids en commercieel verantwoordelijke voor de verspreiding van deze gids.

Lutgard

Lutgard coördineert binnen Care Support en onze Care Café groep alles wat met verpleging, zorgmanagement en hospitality te maken heeft.

Valerie

Als Social-Media manager zorgt Valerie dat thuisverpleegkundigen op de hoogte blijven van alle projecten binnen en buiten Care-Support. Daarlangs staat Valerie altijd klaar voor ons team, maar ook voor al onze klanten. Met haar 1-op-1 begeleiding en coaching kunnen we even ventileren en terug energie bijtanken.

Jean-Pierre

Computers hebben voor onze IT-manager geen geheimen. Hij zorgt dat zowel onze hard- als software efficiënt functioneert.

Kris

Onze gedreven verzekeringspecialist helpt je als adviseur graag doorheen het doolhof aan verzekeringspolissen.