Naar boven

Voor zelfstandige verpleegkundigen en verpleegpraktijken

Jij de kwaliteitsvolle thuisverpleging, wij de werkplanning, administratie én facturatie

Over ons

Steun aan thuisverpleegkundigen, met een hart voor patiënten

Care Support is het levenswerk van zaakvoerder Robby Pluymers. Als zaakvoerder ondersteunt hij thuisverpleegkundigen en verpleegpraktijken zodat zij patiënten kunnen verzekeren van een maximale kwaliteitszorg. Robby Pluymers is zelf psychiatrische verpleegkundige. Daardoor kent hij de noden en behoeftes van thuisverplegers maar al te goed. Care Support is een kleine, dynamische onderneming waar persoonlijke relaties en onderling vertrouwen centraal staan. Thuisverpleegkundigen en verpleegpraktijken vinden in Robby Pluymers steeds een luisterend oor bij vragen of probleemsituaties.

Onze missie

Care Support ondersteunt thuisverpleegkundigen en verpleegpraktijken zodat deze maximale kwaliteitszorg kunnen aanbieden aan de patiënt.

Onze visie

Wij zorgen ervoor dat een verpleegkundige zijn of haar verpleegpraktijk verder kan uitbouwen en zichzelf kan blijven professionaliseren, maar vooral meer tijd kan vrijmaken om zorgvragers zo goed mogelijk en met meer passie te verzorgen.
Care Support ondersteunt hierin door:

Ons team

Care Support is teamwork. We stellen graag de teamleden aan je voor.

Robby

Robby is zaakvoerder en dus meteen ook de hoofdcoach. Hij is je vertrouwenspersoon. Als expert in zelfstandige thuiszorg kan je bij hem terecht met al je vragen en consultancyopdrachten.

Nancy

Nancy is onze administratieve duizendpoot. Als hoofdverantwoordelijke administratie zorgt zij er voor dat onze zelfstandige verpleegkundigen op hun twee oren kunnen slapen op vlak van administratie.

Stef

Administratief medewerker en persoonlijk dossierbeheerder Stef vormt het eerste aanspreekpunt als Smartsite coördinator. Hij verwerkt razendsnel en correct alle inkomende informatie. Als jongste van de bende is hij verantwoordelijk voor sociale media.

Lutgard

Lutgard coördineert binnen Care Support alles wat met verpleging en zorgmanagement te maken heeft.

Jean-Pierre

Computers hebben voor onze IT-manager geen geheimen. Hij zorgt dat zowel onze hard- als software efficiënt functioneert.

Kris

Onze gedreven verzekeringspecialist helpt je als adviseur graag doorheen het doolhof aan verzekeringspolissen.