Naar boven

Voor zelfstandige verpleegkundigen
en verpleegpraktijken

Jij de kwaliteitsvolle thuisverpleging, wij de werkplanning, administratie, facturatie én persoonlijke begeleiding

Overzicht diensten

Administratieve ondersteuning voor thuisverpleegkundigen en verpleegpraktijken

Overdag spoed je van de ene patiënt na de andere. Je spant je de hele dag in om elke patiënt de kwaliteitsvolle zorg te geven die hij of zij verdient. ’s Avonds kom je moe thuis … en ligt er nog een hoge stapel administratie op je te wachten. Voorschriften verwerken, nieuwe patiënten registreren, facturatie opvolgen,… Care Support neemt al deze vervelende klussen van je over, zodat jij je voluit kan concentreren op de zorg voor je patiënten. Samenwerken met Care Support leidt tot betere zorg, je verdient meer én je hebt als thuisverpleegkundige op elk moment een gerust gevoel. Een ervaren en deskundig vertrouwenspersoon waakt mee over je schouder.

Lees meer

Facturatiesoftware & elektronisch zorgdossier

De nieuwe versie van Care4Nurse is het eindresultaat van onze kennis van het vak van thuisverpleegkundige met de softwarecompetenties van JPL Solutions. Care4Nurse omvat zowel een basisprogramma als een app om mobiel te werken met een tablet of gsm.

Lees meer

Care Gids

We hebben het initiatief genomen een Regionale Caregids te ontwikkelen waarin je de zelfstandige thuisverpleegkundigen van jouw buurt kan terugvinden. Tevens hebben we in deze gids een aantal interessante plaatsen en activiteiten in je onmiddellijke omgeving opgesomd die zeker het bezoeken waard zijn!

Lees meer

Geschenkdoos voor jouw patiënt

Verras je patiënt en maak hem of haar gelukkig met een betekenis- en waardevol geschenk. Maak je keuze uit onze zorgvuldig geselecteerde geschenkdozen.

Lees meer

Zorgconsulent voor jouw patiënt

Verpleegpraktijken kunnen ons inschakelen als zorgconsulent. Wij informeren hen over alle mogelijke hulpmiddelen, subsidie- en premieaanvragen. Ook voor maaltijden aan huis bieden we een service in de regio Houthalen – Heusden. Patiënten die op zoek zijn naar zelfstandige thuisverpleging of verpleegpraktijken in hun buurt, verwijzen we graag door naar onze all-in klanten.

Lees meer

Reserveer de
Care-bus

Voor veel mensen is het niet zo vanzelfsprekend een aangepast voertuig te kopen. Daarom kan je nu de Carebus huren en samen met je familie, vriend of zorgbuddy volledig zelfstandig geraken waar je wilt of moet zijn!

Lees meer

Opleidingen

Onze opleidingen richten zich op de ondersteuning van thuisverpleegkundigen en verpleegpraktijken in de dagelijkse werking en de uitbouw van hun onderneming.

Lees meer

Zorgwinkel

De zorgwinkel van Care Support richt zich op alle mogelijke aangepaste hulpmiddelen die het patiëntencomfort verbeteren. Naast onze webshop met de meest populaire producten bieden wij een persoonlijke adviesservice. Wij gaan bij de patiënt langs om zijn of haar behoeftes te analyseren. Vervolgens adviseren wij de beste oplossing. Ook voor onze zorgwinkel werken wij nauw samen met zelfstandig verpleegkundigen en verpleegpraktijken.

Lees meer