Naar boven

Voor zelfstandige verpleegkundigen en verpleegpraktijken

Jij de kwaliteitsvolle thuisverpleging, wij de werkplanning, administratie én facturatie

Extra services

Meer dan alleen dossierbeheer

De service van Care Support overstijgt de pure administratieve ondersteuning en het dossierbeheer. Wij zijn een vertrouwenspersoon met kennis van zaken die altijd klaarstaat voor zelfstandig thuisverpleegkundigen of verpleegpraktijken met vragen. Starters kunnen rekenen op extra ondersteuning. Daarnaast organiseren we opleidingen die zelfstandig verpleegkundigen helpen om hun praktijk verder uit te bouwen en te verstevigen.

Drie extra services:
Zorgwinkel, Opleidingen en zorgconsulenten

Jij bepaalt welke ondersteuning je als zelfstandig verpleegkundige of verpleegpraktijk wilt.

Zorgwinkel op maat van thuisverpleegkundigen

Een verzorgingsbed, aangepaste matrassen, een hometrainer, kussens, rolstoelen, toiletstoelen,… Ongetwijfeld hebben jouw patiënten nood aan aangepaste hulpmiddelen. Onze zorgwinkel bevat een selectie van kwalitatieve producten.

MEER INFO

Opleidingen voor thuisverpleging

Onze opleidingen zijn volledig op maat van zelfstandig thuisverpleegkundigen en verpleegpraktijken. Jaarlijks organiseren we de opleidingsdag ‘marketing & business voor thuisverpleging’.

MEER INFO

Zorgconsulent voor patiënten

Verpleegpraktijken kunnen ons onder andere inschakelen als zorgconsulent. Wij informeren hen over alle mogelijke subsidie- en premieaanvragen. Ook voor maaltijden aan huis bieden we een service in de regio Houthalen – Heusden.

MEER INFO

Meer weten over onze mogelijkheden voor thuisverpleging?

Maak een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijke kennismaking

Maak een afspraak