Naar boven

Voor zelfstandige verpleegkundigen
en verpleegpraktijken

Jij de kwaliteitsvolle thuisverpleging, wij de werkplanning, administratie, facturatie én persoonlijke begeleiding

Bijscholing voor thuisverpleegkundige

Bij Care Support te Houthalen, in de provincie Limburg, verzorgen we bijscholingen voor iedere zelfstandige thuisverpleegkundige die zichzelf wilt blijven ontwikkelen. Met de juiste bijscholingen kan je jouw patiënt een optimale dienstverlening aanbieden. Wanneer je als zelfstandige thuisverpleegkundige bijscholing volgt bij ons in Limburg of elders in Vlaanderen, krijg je altijd les van ervaren vakmensen met de nodige expertise.

Wil jij ook de juiste ondersteuning?

Neem contact op

Bijscholing voor iedere zelfstandige thuisverpleegkundige in de provincie Limburg

Het volgen van bijscholing in de provincie Limburg of in Vlaanderen is interessant voor iedere zelfstandige thuisverpleegkundige die op de hoogte wilt blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorg. Op deze manier zorg je er altijd voor dat je de beste zorg levert aan jouw patiënten. Wij verzorgen verschillende opleidingen en bijscholingen om jouw kennis op te frissen en je nieuwe vaardigheden aan te leren. Kwalitatieve zorg is essentieel en door regelmatig nieuwe dingen te leren, vergroot je jouw kennis en kun je jouw patiënten beter van dienst zijn. Volg diverse opleidingen en krijg de beste ondersteuning als zelfstandige thuisverpleegkundige.

Zelfstandige thuisverpleging in bijberoep

Wij zorgen voor de juiste ondersteuning

Care Support uit Houthalen is een kleine, dynamische onderneming. Wij vinden persoonlijke relaties en onderling vertrouwen essentieel voor een goede samenwerking. Daarom kun je altijd bij ons terecht voor een luisterend oor, als je vragen hebt of meer informatie wilt over één van onze diensten. Wij ondersteunen thuisverpleegkundigen en verpleegpraktijken bij zaken waar ze
tegen aanlopen, zodat ze meer tijd hebben voor hun patiënten.

Maak gebruik van onze expertise

Ben jij als zelfstandige thuisverpleegkundige werkzaam in de provincie Limburg en wil je graag gebruikmaken van bijscholing voor een optimale dienstverlening? Schrijf je dan in voor één van onze webinars en blijf leren en jezelf ontwikkelen. Voor meer informatie kun je altijd bij een van onze medewerkers terecht. Neem contact met ons op door te bellen naar 011 36 34 34 of stuur een e-mail naar info@care-support.be.