Naar boven

Voor zelfstandige verpleegkundigen
en verpleegpraktijken

Jij de kwaliteitsvolle thuisverpleging, wij de werkplanning, administratie, facturatie én persoonlijke begeleiding

Organiseer je vervanging via het Care Interim platform

Interim zelfstandige thuisverpleegkundige

Ben jij als verpleegkundige tijdelijk op zoek naar een interim zelfstandige thuisverpleegkundige? Bijvoorbeeld omdat je vervanging nodig hebt of wellicht om jouw verplegingspraktijk te ondersteunen in een drukke periode. Bij Care Support in Houthalen zorgen we voor een capabele interim verpleegkundige met ervaring en kennis. Voor een zelfstandige thuisverpleegkundige die jou uit de brand helpt, kun je altijd gebruikmaken van Care Interim.

Een thuisverpleegkundige dankzij Care Interim

Care Interim is een onderdeel van Care Support in Houthalen en zorgt voor een tijdelijke verpleegkundige. Care Interim is een platform waar je als zelfstandige thuisverpleegkundige een aanbod vindt van verpleegkundigen die beschikbaar zijn om vervangingen uit te voeren in de thuiszorg. Bij ons vind je diverse interimmers die voltijds of deeltijds inzetbaar zijn.

Wat doet Care Interim voor jou?

Via het platform kun je online een vervangende (interim), zelfstandige thuisverpleegkundige vinden voor de juiste ondersteuning. Indien het juiste profiel beschikbaar is in de gewenste periode, dan kun je deze online reserveren. Wij selecteren beschikbare profielen voor jou en bemiddelen indien er knelpunten zijn tussen vraag en aanbod. We ijveren altijd om zoveel mogelijk dezelfde profielen te koppelen aan identieke verpleegorganisaties.

Hoe werkt het?

Wij zorgen voor de nodige documenten en contracten tussen beide partijen en zorgen ervoor dat jij met een gerust hart kan rekenen op een interim verpleegkundige.
Dit is mogelijk voor zowel de lange als korte opdrachten.

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Wil jij graag een interim zelfstandige thuisverpleegkundige inschakelen voor een bepaalde opdracht? Of wil je graag een interim verpleegkundige om tijdelijk jouw praktijk te ondersteunen? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden van onze dienst.
Je bereikt ons telefonisch via 011 36 34 34 of per e-mail naar info@care-support.be.

Wil je meer weten over het Care Interim platform of je vervanging regelen?

Ga naar Care Interim