Naar boven

Voor zelfstandige verpleegkundigen
en verpleegpraktijken

Jij de kwaliteitsvolle thuisverpleging, wij de werkplanning, administratie, facturatie én persoonlijke begeleiding

Software thuisverpleging

Gebruiksvriendelijke software voor zelfstandige thuisverpleegkundige

Ben je op zoek naar gebruiksvriendelijke software voor zelfstandige thuisverpleegkundige? Dan moet je zeker vrijblijvend kennismaken met de mogelijkheden van Care Support in Houthalen. Wij voorzien jou als zelfstandige verpleegkundige van software voor thuisverpleging. Daarnaast bieden we jou ook een hele waaier aan formules voor administratieve ondersteuning en dossierbeheer aan. Onze dienstverleningen overstijgen de pure software voor thuisverpleging, maar verhogen de kwaliteit van je zorg, besparen je als zelfstandige thuisverpleegkundige veel tijd én geven je een gerust gevoel.

De software voor zelfstandige thuisverpleegkundige die wij aanbieden, werd ontwikkeld door JPL Solutions. Onze knowhow inzake thuisverpleging zit in deze software verwerkt. Wanneer je hiervoor kiest, zit je ook direct goed met het elektronisch zorgdossier.

Waarom als zelfstandige verpleegkundige kiezen voor onze software en dossierbeheer?

Als je als zelfstandige verpleegkundige alleen kiest voor software voor thuisverpleging, dan moet je zelf de volledige administratie, werkplanning en facturatie afhandelen. Zonder de juiste software vraagt dit veel tijd en energie van een zelfstandig thuisverpleegkundige. Meestal worden deze administratieve taken na de werkuren in de avonden of tijdens de weekenden uitgevoerd.

Kies voor één van de ondersteuningsformules van Care Support uit Houthalen. In dat geval nemen wij in meer of mindere mate de volledige administratieve opvolging van jouw verpleegpraktijk op ons. Wij regelen de werkplanning, volgen je facturatie op, verzorgen je complete administratie inzake aanvragen, regelen afkeuringen en bemiddelen meningsverschillen met de mutualiteiten.

Dankzij deze administratieve steun (software) bespaar je als zelfstandig thuisverpleegkundige tijd, waardoor je meer energie en tijd kunt investeren in kwalitatieve zorg. Bovendien werk je altijd met een gerust gevoel. Wij zorgen dat je volledige administratie tiptop in orde is. Wil je meer weten over de voordelen van administratieve ondersteuning van je verpleegpraktijk? Bekijk dan de verschillende opties.

Welke formules voor dossierbeheer zijn mogelijk?

Bekijk hier de mogelijkheden van de software voor thuisverpleging waarmee wij werken.

Heb je interesse? Maak dan een afspraak

Heb je interesse in onze software voor zelfstandige verpleegkundige in de thuisverpleging en het dossierbeheer? Maak een vrijblijvende afspraak voor een demo. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 011 36 34 34 of door een e-mail te sturen naar info@care-support.be.