Naar boven

Voor zelfstandige verpleegkundigen
en verpleegpraktijken

Jij de kwaliteitsvolle thuisverpleging, wij de werkplanning, administratie, facturatie én persoonlijke begeleiding

Software thuisverpleging

Op zoek naar gebruiksvriendelijke software voor thuisverpleging?

Zoek je naar gebruiksvriendelijke software voor thuisverpleging? Dan moet je zeker vrijblijvend kennismaken met de mogelijkheden van Care Support. Wij voorzien je niet alleen van software voor thuisverpleging, maar bieden je nog een hele waaier aan formules voor administratieve ondersteuning en dossierbeheer. Onze dienstverleningen overstijgen de pure software voor thuisverpleging, maar verhogen de kwaliteit van je zorg, besparen jou veel tijd én geven je een gerust gevoel.

De software voor thuisverpleging die wij aanbieden, werd ontwikkeld door JPL Solutions. Onze knowhow inzake thuisverpleging zit in deze software verwerkt. Wanneer je hiervoor kiest, dan ben je meteen ook in orde met het elektronisch zorgdossier.

Waarom kiezen voor ondersteuning en dossierbeheer?
Als je alleen kiest voor software voor thuisverpleging, dan moet je zelf je volledige administratie, werkplanning en facturatie afhandelen. Dit vraagt van een zelfstandig thuisverpleegkundige veel tijd en energie. Meestal gebeuren deze administratieve taken na de werkuren ’s avonds of tijdens de weekends.

Kies voor één van de ondersteuningsformules van Care Support. In dat geval nemen wij in meer of mindere mate de volledige administratieve opvolging van je verpleegpraktijk op ons. Wij regelen de werkplanning, volgen je facturatie op, verzorgen je complete administratie inzake aanvragen, regelen afkeuringen en bemiddelen meningsverschillen met de mutualiteiten, ….


Dankzij deze administratieve steun bespaar je tijd, waardoor je meer energie en tijd kan investeren in kwalitatieve zorg. Bovendien kan je altijd met een gerust gevoel werken. Wij zorgen dat je volledige administratie tiptop in orde is. Meer weten over de voordelen van administratieve ondersteuning van je verpleegpraktijk?


Welke formules voor dossierbeheer zijn mogelijk?

Bekijk hier de mogelijkheden van de software voor thuisverpleging waarmee wij werken.

Interesse in onze software voor thuisverpleging en het dossierbeheer? Maak een vrijblijvende afspraak voor een demo