Naar boven

Voor zelfstandige verpleegkundigen
en verpleegpraktijken

Jij de kwaliteitsvolle thuisverpleging, wij de werkplanning, administratie, facturatie én persoonlijke begeleiding

Administratieve ondersteuning binnen een Erkende Thuisverplegingsdienst

Een Erkende Dienst voor Thuisverpleging staat in voor meer kwaliteit, meer samenwerken en meer mogelijkheden zonder in te boeten op jouw zelfstandigheid of autonomie van je verpleegpraktijk m.a.w. iedere verpleegkundige behoudt zijn of haar eigen identiteit. Zo kan je bijvoorbeeld met zorgkundigen werken, wordt je praktijk jaarlijks gepromoot, volg je gratis opleidingen en nog zoveel meer. Betaal minder voor meer kwaliteit en meer extra's.

Meer info

Administratieve ondersteuning binnen jouw eigen verplegingsdienst

Een ondersteuning van jouw Verpleegpraktijk kan uiteraard ook zonder lid te zijn van onze erkende dienst. Afhankelijk van de gekozen formule mag je rekenen op zeer interessante voordelen met als voornaamste doelstelling je werk op een leuke en interactieve manier verlichten, maar vooral ook deel uitmaken van een familie bestaande uit loyale zelfstandige verpleegkundigen.

Meer info

Software & Zorgdossier

In nauwe samenwerking met ons ontwikkelde JPL Solutions de nieuwe versie van de gehomologeerde software Care4Nurse. Deze software maakt het voor zelfstandig verpleegkundigen en verpleegpraktijken meteen ook mogelijk om het elektronisch zorgdossier te onderhouden. Wanneer je kiest voor één van de formules van dossierbeheer door Care Support, dan geniet je meteen ook van de voordelen en mogelijkheden van Care4Nurse met een aantal handige tools van Care-Soft

Meer info