Naar boven

Voor zelfstandige verpleegkundigen
en verpleegpraktijken

Jij de kwaliteitsvolle thuisverpleging, wij de werkplanning, administratie, facturatie én persoonlijke begeleiding

Tarificatie thuisverpleegkundige

Tarificatie

Bij Care Support in Houthalen nemen we graag de tarificatie van jou als thuisverpleegkundige in de thuisverpleging over. Wanneer je de hele dag druk bezig bent geweest met het verzorgen van jouw patiënten, wil je ’s avonds ontspannen en niet nog veel administratie moeten bijwerken. Wij helpen jou hier graag bij door de tarificatie (deels) over te nemen zodat jij kunt focussen op het geven van kwalitatieve zorg in de thuisverpleging.

Geef de tarificatie die je als thuisverpleegkundige moet uitvoeren uit handen

Tarificatie is de administratie die je als thuisverpleegkundige moet doorlopen. Dit is essentieel om de zorg die je hebt verleent te kunnen factureren aan bijvoorbeeld verzekeringen of de patiënt. Als thuisverpleegkundige is tarificatie erg belangrijk, maar wanneer je al de hele dag in de thuisverpleging hebt gewerkt, ben je moe. Echter moet je ook nog voorschriften verwerken, nieuwe patiënten registreren, facturatie opvolgen en nog veel meer. Care Support in Houthalen neemt deze tijdrovende klussen graag van je over. Door met ons samen te werken, heb je meer tijd voor thuisverpleging, verdien je meer en heb je als thuisverpleegkundige een gerust gevoel omdat de tarificatie goed geregeld wordt.

Neem contact met ons op

Ben je werkzaam als thuisverpleegkundige in de thuisverpleging en wil je jouw tarificatie overlaten aan een specialist? Maak dan gebruik van onze software voor thuisverpleging. Wij zorgen ervoor dat er altijd een ervaren en deskundig vertrouwenspersoon met je meekijkt als het nodig is. Voor meer informatie over onze dienstverlening neem je contact met ons op. Bel naar 011 36 34 34 of stuur een e-mail naar info@care-support.be. Zo helpen we je ook graag bij het opstarten van een verpleegpraktijk.

Administratieve ondersteuning binnen een Erkende Thuisverplegingsdienst

Een Erkende Dienst voor Thuisverpleging staat in voor meer kwaliteit, meer samenwerken en meer mogelijkheden zonder in te boeten op jouw zelfstandigheid of autonomie van je verpleegpraktijk m.a.w. iedere verpleegkundige behoudt zijn of haar eigen identiteit. Zo kan je bijvoorbeeld met zorgkundigen werken, wordt je praktijk jaarlijks gepromoot, volg je gratis opleidingen en nog zoveel meer. Betaal minder voor meer kwaliteit en meer extra's.

Meer info

Administratieve ondersteuning binnen jouw eigen verplegingsdienst

Een ondersteuning van jouw Verpleegpraktijk kan uiteraard ook zonder lid te zijn van onze erkende dienst. Afhankelijk van de gekozen formule mag je rekenen op zeer interessante voordelen met als voornaamste doelstelling je werk op een leuke en interactieve manier verlichten, maar vooral ook deel uitmaken van een familie bestaande uit loyale zelfstandige verpleegkundigen.

Meer info

Software & Zorgdossier

In nauwe samenwerking met ons ontwikkelde JPL Solutions de nieuwe versie van de gehomologeerde software Care4Nurse. Deze software maakt het voor zelfstandig verpleegkundigen en verpleegpraktijken meteen ook mogelijk om het elektronisch zorgdossier te onderhouden. Wanneer je kiest voor één van de formules van dossierbeheer door Care Support, dan geniet je meteen ook van de voordelen en mogelijkheden van Care4Nurse met een aantal handige tools van Care-Soft

Meer info