Naar boven

Voor zelfstandige verpleegkundigen
en verpleegpraktijken

Jij de kwaliteitsvolle thuisverpleging, wij de werkplanning, administratie, facturatie én persoonlijke begeleiding

Administratieve ondersteuning van Zelfstandige Verpleegkundigen

1. Ondersteuning vanuit een Erkende Dienst (E.D.)

Een Erkende Dienst voor Thuisverpleging (E.D.) staat in voor meer kwaliteit, meer samenwerken en meer mogelijkheden zonder in te boeten op jouw zelfstandigheid of autonomie van je verpleegpraktijk m.a.w. iedere verpleegkundige behoudt zijn of haar eigen identiteit. Zo kan je bijvoorbeeld met zorgkundigen werken, wordt je praktijk jaarlijks gepromoot, volg je gratis opleidingen en nog zoveel meer. Betaal minder voor meer kwaliteit en meer extra's.

2. Ondersteuning van jouw verpleegpraktijk

Een Ondersteuning van jouw Verpleegpraktijk kan uiteraard ook zonder lid te zijn van onze erkende dienst. Afhankelijk van de gekozen formule mag je rekenen op zeer interessante voordelen met als voornaamste doelstelling je werk op een leuke en interactieve manier verlichten, maar vooral ook deel uitmaken van een familie bestaande uit loyale zelfstandige verpleegkundigen.

Drie formules voor dossierbeheer:
All-in, Comfort en Basic

Jij bepaalt welke ondersteuning je als zelfstandig verpleegkundige of verpleegpraktijk wilt.


Overzicht ondersteuning voor jouw verpleegpraktijk

All-in 6%

Met deze formule ontzorgen wij je volledig van A tot Z. Geen vervelende administratieve taken, geen kopzorgen omtrent je maandelijkse prestaties en maandelijks loon. Wij zorgen ervoor dat jij je 100% kan focussen op het verzorgen van je patiënten en het professionaliseren van je verpleegpraktijk door alle andere EXTRA 's binnen deze formule.

MEER INFO

Comfort 4%

Met deze formule behoud jij de controle en ondersteunen wij de facturatie. In tegenstelling tot onze all-in formule moet je ’s avonds en tijdens de weekends enige tijd achter je computer spenderen voor administratieve opvolging van de geleverde zorgprestaties. Binnen deze formule stellen we je gebruiksvriendelijke gehomologeerde software ter beschikking en een hele hoop andere VOORDELEN.

MEER INFO

Basic 2%

Met deze formule voorzien wij je van gehomologeerde software (basisprogramma) en een geïntegreerd elektronische dossier voor je tablet, laptop of smartphone . Bovendien krijg je een handige digitale ‘verzameltool’ om patiëntengegevens en voorschriften eenvoudig te verzamelen en te verwerken. Naast de handige software zijn er in deze formule nog leuke SUPPLEMENTEN te ontdekken.

MEER INFO

Bovenop all-in formule:
Erkende dienst voor thuisverpleging


Overzicht ondersteuning voor een erkende thuisverplegingsdienst

All-in voor Erkende Dienst 6%

Met deze formule ontzorgen wij je volledig van A tot Z. Geen vervelende administratieve taken, geen kopzorgen omtrent je maandelijkse prestaties en maandelijks loon. Wij zorgen ervoor dat jij je 100% kan focussen op het verzorgen van je patiënten en het professionaliseren van je verpleegpraktijk door alle andere EXTRA ’s binnen deze formule en de EXTRA VOORDELEN vanuit de Erkende Dienst (E.D.)

MEER INFO

Comfort voor Erkende Dienst 4%

Met deze formule behoud jij de controle en ondersteunen wij de facturatie. In tegenstelling tot onze all-in formule moet je ’s avonds en tijdens de weekends enige tijd achter je computer spenderen voor administratieve opvolging van de geleverde zorgprestaties. Binnen deze formule stellen we je gebruiksvriendelijke gehomologeerde software ter beschikking, een hele hoop andere voordelen en de EXTRA VOORDELEN vanuit de Erkende Dienst (E.D.)

MEER INFO

Basic voor Erkende Dienst 2%

Met deze formule voorzien wij je van gehomologeerde software (basisprogramma) en een geïntegreerd elektronische dossier voor je tablet, laptop of smartphone . Bovendien krijg je een handige digitale ‘verzameltool’ om patiëntengegevens en voorschriften eenvoudig te verzamelen en te verwerken. Naast de handige software zijn er in deze formule nog leuke SUPPLEMENTEN te ontdekken en de EXTRA VOORDELEN vanuit de Erkende Dienst (E.D.)

MEER INFO

Meer weten over de verschillende formules van dossierbeheer?

Maak een vrijblijvende afspraak voor een demo

Maak een afspraak