Naar boven

Voor zelfstandige verpleegkundigen
en verpleegpraktijken

Jij de kwaliteitsvolle thuisverpleging, wij de werkplanning, administratie, facturatie én persoonlijke begeleiding

Starten als zelfstandig verpleegkundige

Hoe te starten als zelfstandige verpleegkundige? Care Support helpt je op weg!

Hoe te starten als zelfstandige verpleegkundige? Dat is een hele uitdaging. Allereerst proficiat, want je kiest voor een prachtige job die je veel voldoening geeft. Patiënten verzorgen, het menselijke contact, zelfstandig je verpleegpraktijk uitbouwen. Veel mensen die willen starten als zelfstandige thuisverpleegkundige, weten evenwel niet hoe ze dit moeten doen en dat er heel wat administratie bij komt kijken. Gelukkig kan je hiervoor rekenen op Care Support. Wij verzorgen je volledige facturatie en administratie. Wanneer je kiest voor Care Support uit Houthalen, ben je bovendien meteen in orde met de gehomologeerde software voor het RIZIV én het elektronisch zorgdossier.

Hoe moet je starten als zelfstandige thuisverpleegkundige?

Starten als zelfstandige verpleegkundige betekent vooral dat je veel tijd wilt besteden aan jouw patiënten. Door patiënten goed te verzorgen, komt al snel de mond-tot-mondreclame op gang en groeit je verpleegpraktijk. Om dit te bereiken, wil je zoveel mogelijk tijd besteden aan jouw patiënten en zo weinig mogelijk tijd verliezen aan de administratie en de facturatie. Care Support biedt je drie heldere formules om je te ondersteunen.

Wil je starten als zelfstandige thuisverpleegkundige, maar weet je niet hoe? De eerste zes maanden betaal je slechts een verlaagd forfaitair maandbedrag voor onze administratieve ondersteuning en dienstverlening. Je hebt bij ons de keuze uit de volgende formules:

Maak gebruik van onze uitstekende service en reken altijd op een luisterend oor

Naast administratieve ondersteuning mag je bij Care Support in Houthalen rekenen op een luisterend oor. Wij staan altijd voor onze zelfstandige verpleegkundigen klaar. Hoe en wanneer je kunt starten als zelfstandige thuisverpleegkundige is niet altijd eenvoudig. Je bent bij ons welkom met alle mogelijke vragen en problemen bij het starten. Deze extra persoonlijke service is inclusief wanneer je voor één van onze formules kiest. Ook kun je als thuisverpleegkundige voor bijscholing bij ons terecht. Je bereikt ons door te bellen naar 011 36 34 34 of door te e-mailen naar info@care-support.be.

Wil je starten als zelfstandige thuisverpleegkundige, maar weet je niet hoe? Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.