Naar boven

Voor zelfstandige verpleegkundigen
en verpleegpraktijken

Jij de kwaliteitsvolle thuisverpleging, wij de werkplanning, administratie, facturatie én persoonlijke begeleiding

Starten als zelfstandig verpleegkundige

Starten als zelfstandig verpleegkundige? Care Support helpt je op weg!

Starten als zelfstandig verpleegkundige is een hele uitdaging. Proficiat, want je kiest voor een prachtige job die je veel voldoening geeft. Patiënten verzorgen, het menselijke contact, zelfstandig je verpleegpraktijk uitbouwen, … Veel mensen die willen starten als zelfstandig verpleegkundige, weten evenwel niet dat er heel wat administratie bij komt kijken. Gelukkig kan je hiervoor rekenen op Care Support. Wij verzorgen je volledige facturatie en administratie. Wanneer je kiest voor Care Support, dan ben je bovendien meteen in orde met de gehomologeerde software voor het RIZIV én het elektronisch zorgdossier.

Starten als zelfstandig verpleegkundige betekent vooral dat je veel tijd wilt besteden aan je patiënten. Door je patiënten goed te verzorgen, komt al snel de mond-tot-mondreclame op gang en groeit je verpleegpraktijk. Om dit te bereiken, wil je zoveel mogelijk tijd besteden aan je patiënten en zo weinig mogelijk tijd verliezen aan de administratie en de facturatie. Care Support biedt je drie heldere formules om je te ondersteunen.

Wil je starten als zelfstandige verpleegkundige? Dan betaal je de eerste 6 maanden slechts een verlaagd forfaitair maandbedrag voor onze administratieve ondersteuning en dienstverlening.

Altijd een luisterend oor
Naast administratieve ondersteuning mag je bij Care Support rekenen op een luisterend oor. Wij staan steeds voor onze zelfstandige verpleegkundigen klaar. Starten als zelfstandig verpleegkundige is niet altijd eenvoudig. Je bent bij ons welkom met alle mogelijke vragen en problemen. Deze extra persoonlijke service is inclusief wanneer je voor één van onze formules kiest.

Starten als zelfstandig verpleegkundige? Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.