Naar boven

Voor zelfstandige verpleegkundigen
en verpleegpraktijken

Jij de kwaliteitsvolle thuisverpleging, wij de werkplanning, administratie, facturatie én persoonlijke begeleiding

Zorgdossier voor thuisverpleegkundige

Met de juiste software is het bijhouden van een elektronisch zorgdossier voor iedere thuisverpleegkundige mogelijk. Bij Care Support in Houthalen bieden we de juiste ondersteuning aan thuisverpleegkundigen en verpleegpraktijken. Het leveren van maximale kwaliteitszorg is namelijk erg belangrijk voor iedere patiënt. Als verpleegkundige wil je jouw focus voornamelijk bij je passie leggen. Daarom kun je bij ons gebruikmaken van unieke software inclusief een elektronisch zorgdossier voor thuisverpleegkundige. Je beschikt hiermee over handige tools die het bijhouden van een dossier een stuk eenvoudiger maken.

Wil jij ook de juiste ondersteuning?

Neem contact op

Gebruiksvriendelijke software met een elektronisch zorgdossier voor thuisverpleegkundige

Je hebt als thuisverpleegkundige bij ons de keuze uit drie formules inclusief software voor een geïntegreerd elektronisch zorgdossier. Wanneer je kiest voor één van de formules van dossierbeheer door Care Support, dan ervaar je direct een aantal voordelen, inclusief handige tools. Denk hierbij aan een registratietool en een financiële tool voor het verwerken van jouw inkomsten. Met deze software kun je ook automatisch werkplanningen en rittenschema’s aanmaken. Je bepaalt zelf welk klantvriendelijk softwareprogramma het best bij jou past en voldoet aan jouw wensen.

Zelfstandige thuisverpleging in bijberoep

Een ruim aanbod aan diensten

Ons doel is het ondersteunen van thuisverpleegkundigen en verpleegpraktijken, zodat zij de beste zorg kunnen aanbieden. Naast onze software met een elektronisch zorgdossier voor thuisverpleegkundige, bieden we nog meer diensten aan. Zo kunnen wij jouw administratief ondersteunen door tarificatie aan te bieden. Ook kun je bij ons terecht voor een interim verpleegkundige wanneer je tijdelijk iemand nodig hebt.

Maak een afspraak en vraag een demo aan

Heb je interesse in onze software voor thuisverpleegkundige waarbij je ook de optie hebt tot een elektronisch zorgdossier? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze experts in Houthalen voor een demo. Wij leggen je graag uit hoe software en het elektronisch zorgdossier in zijn werk gaat. Voor het maken van een afspraak vul je ons contactformulier in. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Je bereikt ons telefonisch via 011 36 34 34 of door een e-mail te sturen naar info@care-support.be.