Naar boven

Voor zelfstandige verpleegkundigen
en verpleegpraktijken

Jij de kwaliteitsvolle thuisverpleging, wij de werkplanning, administratie, facturatie én persoonlijke begeleiding

Het opstarten van een verpleegpraktijk

Ben je geïnteresseerd in het opstarten van jouw eigen verpleegpraktijk? Dan is het een goed idee om een specialist in te schakelen die jou hierbij kan begeleiden. Er komt namelijk veel bij kijken en je wilt natuurlijk niets over het hoofd zien. Care Support in Houthalen is een kleine, dynamische onderneming waar onderling vertrouwen en persoonlijke relaties centraal staan. Wij helpen je graag bij het opstarten van jouw eigen verpleegpraktijk.

Wil jij ook de juiste ondersteuning?

Neem contact op

Ga voor het opstarten van jouw verpleegpraktijk met behulp van onze expertise

Het opstarten van een verpleegpraktijk is belangrijk, maar om succesvol te worden, moet je ook rekening houden met andere aspecten om kostbare fouten te vermijden. Met onze expertise zet je jouw verpleegpraktijk op de kaart door toepassing van specifieke technieken en strategieën. Bij Care Support in Houthalen ondersteunen we jou door:

Voor het opstarten van een verpleegpraktijk is het verstandig om ervoor te zorgen dat je volledig bijgeschoold bent. Bij ons kun je verschillende opleidingen en bijscholingen voor thuisverpleegkundigen en verpleegpraktijken volgen in Limburg en heel Vlaanderen.

Zelfstandige thuisverpleging in bijberoep

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Wil je als zelfstandige verpleegkundige starten met jouw eigen verpleegpraktijk en wil je hiervoor bepaalde taken uit handen geven? Neem dan contact met ons op en bespreek de verschillende mogelijkheden. Na het beantwoorden van een paar vragen weet je welke formule het best bij jou past. Voor meer informatie bereik je ons telefonisch via 011 36 34 34 of stuur je een e-mail naar info@care-support.be.