Naar boven

Voor zelfstandige verpleegkundigen
en verpleegpraktijken

Jij de kwaliteitsvolle thuisverpleging, wij de werkplanning, administratie, facturatie én persoonlijke begeleiding

Zelfstandige thuisverpleging in bijberoep

Wil je graag starten als zelfstandige thuisverpleegkundige in de thuisverpleging, maar wil je dit voorlopig in bijberoep doen? Bij Care Support in Houthalen staan we graag voor jou klaar wanneer je hiermee wilt starten. Wij hebben de nodige ervaring en weten precies wat allemaal komt kijken bij het starten als thuisverpleegkundige in bijberoep. Doordat het een bijberoep is, heb je de afwisseling van twee banen waardoor je bijvoorbeeld een functie in het ziekenhuis kunt combineren met een baan als zelfstandige in de thuisverpleging.

Wil jij ook de juiste ondersteuning?

Neem contact op

Start als zelfstandige thuisverpleegkundige in de thuisverpleging in bijberoep

Het starten als zelfstandige thuisverpleegkundige in bijberoep is een mogelijkheid wanneer je erover nadenkt om op termijn fulltime in de thuisverpleging te gaan werken. Door het naast je bestaande baan uit te proberen, weet je of het iets voor jou is en kun je jezelf ontwikkelen om er je vaste baan van te maken. Je maakt kennis met de diverse aspecten die hierbij komen kijken, zoals de administratieve kant. Wij helpen je graag door het aanbieden van de juiste software. Ook kun je bij ons bijscholing krijgen en diverse opleidingen volgen in Limburg of heel Vlaanderen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om te starten als thuisverpleegkundige en hier meteen je werk van maken.

Zelfstandige thuisverpleging in bijberoep

Maak gebruik van onze kennis

Wanneer je in bijberoep aan de slag wilt gaan als zelfstandige thuisverpleegkundige in de thuisverpleging helpen wij jou graag opstarten. Maak hiervoor een afspraak en bespreek de verschillende mogelijkheden met een van de experts van Care Support in Houthalen. Je bereikt ons telefonisch via 011 36 34 34 of per e-mail naar info@care-support.be.